Σπόροι Ανθέων

Σπόροι ανθέων για καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά

Τα άνθη, κοινώς λουλούδια, αποτελούν το αναπαραγωγικό όργανο των αγγειόσπερμων φυτών ή αλλιώς των ανθοφύτων. Κατά κύριο λόγο, ο ανθός, είναι το πιο όμορφο, το πιο εντυπωσιακό και το πιο ευωδιαστό μέρος του φυτού.

Τα άνθη εμφανίζονται σε ποικιλία μορφών, χρωμάτων και μεγεθών. Υπάρχουν πολύ μικρά άνθη τα οποία είναι μόλις ορατά με το γυμνό μάτι και άνθη τόσο μεγάλα που μπορούν να φθάσουν σε διάμετρο το 1 μέτρο. Τα άνθη έχουν μεγάλη αισθητική αξία για τον άνθρωπο. Ένας λόγος λοιπόν που μας οδήγησε στην ανάγκη να βρεθούν σπόροι ανθέων είτε για ερασιτεχνική είτε για επαγγελματική χρήση είναι για να ομορφαίνει το χώρο του και να βελτιώνει τη διάθεση του, με την καλλιέργεια τους.

Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει σε κάθε επαγγελματία σπόρους για όλα τα ετήσια και πολυετή καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά. Είναι διαθέσιμα σχεδόν όλα τα είδη και οι ποικιλίες τους που πολλαπλασιάζονται με σπόρο. Υβρίδια F1 ή ποικιλίες των υψηλότερων προδιαγραφών καθαρότητας, βλαστικότητας, απλοί σπόροι (row seeds), ή επικαλυμμένοι (pelleted seeds) σε ειδικές συσκευασίες. Οι σπόροι προέρχονται από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως δημιουργούς ποικιλιών και σποροπαραγωγούς .Γνωρίζουμε αρκετά καλά τα είδη και τις ποικιλίες τους και υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα νέα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά στην επιλογή σας και αν χρειαστεί να σας δώσουμε και τεχνικές πληροφορίες για την καλλιέργεια τους.